Carta QR per l’hostaleria

Amb l’arribada de la COVID19 hem d’extremar les precaucions sanitàries. Eliminar les cartes físiques en l’hosteleria per tal d’evitar contactes amb superfícies que toca altra gent es important.

Avantatges

Evitar el contacte físic amb superficies que toca molta gen

Podreu modificar el contingut del menú sense canviar el QR

Codi QR personalitzat

Facilita l’accés a la teva carta des de qualsevol lloc

 

 

Com ho fem?

 

Recollida de dades

L’empresa ens ha de facilitar la carta amb tota la informació necessària i, si s’escau, el logotip.

 

Digitalitzem i personalitzem la teva carta online

A partir de la informació facilitada, dissenyem i personalitzem la teva carta interactiva en funció de les característiques de l’establiment tot adaptant-la per a cada negoci.

 

Creem el QR que et dirigeix al teu portal

Dissenyem un QR personalitzat amb el teu logotip per a que els clients el puguin escanejar i vagin directament al teu espai online on hi haurà la carta digital

 

Gaudeix de la teva carta digital

Un cop finalitzada la carta digital, els teus clients podran consultar les teves especialitats mitjançant el telèfon. També des de qualsevol altre lloc.

 

 

Demani’ns pressupost

L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.comAccepto la Política de Privacitat

Han confiat amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar