Disseny de pàgines web

Vols tenir una pàgina web?

Segurament t'has plantejat algun moment el tenir sortida a internet amb una pàgina web. Són molts els dubtes que ens poden sorgir, des de tant senzills com quin cost pot tenir, fins a me la faig jo o deixo que la faci un professional.... Si estàs en aquest punt, benvingut! Et podem ajudar a tenir la teva pàgina web sense esforços i resolent tots els dubtis que tinguis.


Disposem de dos models web: Corporatiu i Botiga Online.

 

Dins aquests dos models web, podem adaptar al que el nostre client necessiti, afegint o eliminant el que creguem convenient fins arribar al destí final, la web tal i com necessita el client.

En tots dos casos disposem de serveis com poden ser: dominis, hostings, certificats SSL, complements adicionals, suport tècnic i tot el que s'estimi necessari per a poder arribar al projecte que el client ens està demanant.

 

 

Web Corporativa

web corporativa abac

Botiga Online

web corporativa abac

Demani'ns pressupost

Nom
E-mail
Tema
Telèfon
Model Web
Missatge
Disposeu de dades sensibles de caràcter personal No
L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com


Han confiat amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar