Gestió de la qualitat

ABAC et guia i et dóna el suport que necessites per consolidar i millorar el sistema de qualitat de la teva empresa. ABAC ofereix els seus serveis a diferents nivells segons les necessitats del client, des de simplement assessorar en la definició de processos, fins a responsabilitzar-se per complet del seu disseny i implantació, passant per la redacció de procediments i registres necessaris.

 

 

 

Serveis

 

Assessorament

Per aquells que no pretenen engegar cap projecte concret en qualitat ni tampoc necessiten externalitzar-ne les tasques però sí que voldrien comptar amb suport per situacions puntuals d’una entitat aliena a la seva organització, Abac Consultoria posa a disposició els seus experts per assessorar quan sigui necessari.

 

Externalització

Abac Consultoria es postula com el seu departament de qualitat, amb l’externalització completa de totes les tasques relacionades amb certificacions en estàndards de qualitat.

 

Auditories internes

Per a operadors que busquen un punt de vista aliè a la seva organització per auditar-ne el sistema de qualitat que els permeti complir amb els requisits de l’administració, cossos de certificació, clients o simplement com a eina de millora continua en el si del seu sistema de qualitat.

 

Representació en auditories externes

Si ha de fer front a inspeccions de l’administració o auditories externes, ja sigui de clients o d’entitats certificadores. Segons les necessitats del client, inclou només la representació en el moment de la inspecció/auditoria o bé la preparació prèvia a la inspecció/auditoria i/o el posterior seguiment davant eventuals desviacions/no conformitats.

 

 

Productes

Abac consultoria  et guia i et dóna el suport que necessites per consolidar i millorar el sistema de gestió de la qualitat de la teva empresa a través de la consecució d’un o varis dels següents estàndards internacionals vinculats a la gestió de la qualitat:

 

 


 

ISO 9001:2015

Per a empreses que volen certificar el seu sistema de gestió de la qualitat per primer cop d’acord amb la norma ISO 9001 o  bé que ja disposen de la certificació però necessiten actualitzar-la als requeriments de la nova versió de 2015.

 

ISO 14001:2015

Per a empreses que volen certificar el seu sistema de gestió ambiental per primer cop d’acord amb la norma ISO 14001 o  bé que ja disposen de la certificació però necessiten actualitzar-la als requeriments de la nova versió de 2015.

 

ISO 45001:2018

Per a empreses que volen certificar el seu sistema de seguretat i salut en el treball per primer cop d’acord amb la norma ISO 45001 o  bé que disposaven de la certificació OHSAS 18001 però necessiten actualitzar-la als requeriments de la nova normal ISO 45001 del 2018.

 

EFQM

T’ajudem a aconseguir el segell d’excel·lència europea, un model de gestió de la qualitat total que pretén que s’assoleixin els màxims barems de qualitat no només quant a producte i servei sinó també a nivell empresarial, incloent rendiment econòmic i beneficis pel conjunt de l’empresa i el seu entorn.


Demani’ns pressupost

Nom fiscal de l'empresa
Localitat
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Telèfon
Nombre de centres de treball
Nombre de treballadors
Indiqueu el servei del vostre interès
Indiqueu el servei
Abast de l'empresa
CNAE i activitat de l'empresa
L'empresa disposa d'un departament de qualitat No
L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com


Accepto la Política de Privacitat

Han confiat amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar