Protecció de dades

Els nostres serveis consisteixen en servei integral de la protecció de dades (LOPD). Des del moment que vostè contracta els nostres serveis nosaltres gestionem tot el procesament de dades pel que no ha de preocupar-se de res i centrar els seus esforços en el funcionament del seu negoci.

 

IMPLANTACIÓ

Adequació integral a les organitzacions i professionals a la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal (LOPD/RGPD) que està format per: l’estudi personalitzat dels fitxers, sistemes, procediments i organització per determinar l’ús, tipologia i abast del tractament de les dades i garantir la protecció d’aquestes, informe de les mesures a adoptar, creació de tots els documents i clàusules necessaris i acaba amb la implantació de les mesures tècniques amb el tractament de les dades.

 

SEGUIMENT O ACTUALITZACIÓ

Li garantim mínim una visita a l’any per avaluar els canvis, actualitzar-los i dotar a la seva empresa de seguretat jurídica a tot moment.

 

AUDITORIA

Auditoria global en Protecció de Dades Personals i auditoria parcial de procediments. Realitzem un informe de situació complet detallant les solucions als errors que pugui tenir.

 

FORMACIÓ

Formació específica al responsable de la protecció de dades de la seva empresa. Informar als seus empleats dels seus drets i obligacions respecte a la protecció de dades.

 

 

Què és la RGPD?

El RGPD és l’acrònim en anglès que correspon a la Regulació General de Protecció de Dades, RGPD (Regulation (EU) 2016/679). Una regulació impulsada pel Parlament, el Consell i la Comissió Europea per enfortir i unificar la legislació en matèria de protecció de dades dins de la Unió Europea (EU) i, a més, establir normativa de l’exportació de dades personals fora de la EU.

Totes les entitats i empreses s’han d’adequar al nou reglament. El RGPD suposa un canvi destacable en la regulació de protecció de dades. Entre els elements mínims que s’han de complir figuren l’anàlisi de dades de caràcter personal, els contractes amb encarregats de tractament, usuaris i autoritzacions de tractament de dades personals, una anàlisi de riscos i les corresponents mesures de seguretat, adequar-se als drets dels usuaris i el deure d’informar.

També hi ha la LSSICE, és la llei de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, afecta tots els titulars de llocs web, i regula tots els serveis i comunicacions a internet. Aquesta s’emmarca dins de la protecció de dades.

 

 

Per què complir amb la protecció de dades?

  • Garantir el correcte tractament de les dades personals.
  • La seguretat informàtica és vital, el mal ús de les noves tecnologies suposa un alt risc per a la protección de dades de carácter personal.
  • La informació és un dels capitals més importants del seu negoci: ha d'estar protegit.
  • Evitar sancions que poden arribar als 20 milions d'euros o al 4% de la seva facturació.
  • La tranquil·litat de complir amb les seves obligacions legals i delimitació de responsabilitats per mal ús de tercers.
  • La imatge empresarial és un valor afegit. L'ètica i el respecte pels seus clients i col·laboradors són innegociables.

Enllaços d’interés

Demani’ns pressupost

Nom fiscal de l'empresa
Localitat
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Telèfon
CNAE
Nombre de treballadors que tracten amb dades
Disposeu de dades sensibles caràcter personal No
L'empresa està subjecta a un contracte de subcontractació No
Es ven a través de pàgina web No
Nombre de centres de treball
L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com


Han confiat amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar