Seguretat alimentària

ABAC et guia i et dóna el suport que necessites per consolidar i millorar el sistema de seguretat alimentària de la teva empresa. Tant pel que fa a APPCC com certificacions en estàndards alimentaris, ABAC ofereix els seus serveis a diferents nivells segons les necessitats del client, des de simplement assessorar en la definició de processos, fins a responsabilitzar-se per complet del seu disseny i implantació, passant per la redacció de procediments i registres necessaris.

Serveis

 

Assessorament

Per aquells que no pretenen engegar cap projecte en concret en seguretat alimentària ni tampoc necessiten externalitzar-ne les tasques però sí que voldrien comptar amb suport per situacions puntuals d’una entitat aliena a la seva organització , ABAC posa a disposició els seus experts per assessorar quan sigui necessari.

 

Externalització

Abac Consultoria es postula com el seu departament de seguretat alimentària, amb l’externalització completa de totes les tasques relacionades amb certificacions en estàndards alimentaris.

 

Auditories internes

Per a operadors del sector alimentari que busquen un punt de vista aliè a la seva organització per auditar-ne el sistema de seguretat alimentària que els permeti complir amb els requisits de l’administració, cossos de certificació, clients o simplement com a eina de millora continua en el si del seu sistema de seguretat alimentària.

 

Auditories a proveïdors

Per a indústries alimentàries que per exigències de l’administració, dels cossos de certificació, de clients i/o dels reglaments interns han d’auditar els sistemes de seguretat alimentària dels seus proveïdors i no disposen de suficients recursos a nivell intern.

 

Representació en auditories externes i/o inspeccions de l’administració

Per a tot operador del sector alimentari que ha de fer front a inspeccions de l’administració o auditories externes, ja sigui de clients o d’entitats certificadores. Segons les necessitats del client, inclou només la representació en el moment de la inspecció/auditoria o bé la preparació prèvia a la inspecció/auditoria i/o el posterior seguiment davant eventuals desviacions/no conformitats.


Productes

Certificació en estàndards i serveis en seguretat alimentària

Per a indústries alimentàries que ja disposen d’un sistema de seguretat alimentària però que pretenen certificar-lo en un o varis dels estàndards existents per exigències de clients, per penetrar en nous mercats o simplement per compromís amb la seguretat alimentària.

Segons el sector i els mercats on s’opera, els principals estàndards de seguretat alimentària són:

 

 

Pack hostaleria

El Pack hostaleria inclou la carta d’al·lèrgens, la formació en manipulador d’aliments i implantem i actualitzem l'APPCC i autocontrols segons les necessitats de l’establiment.

 

IFS

Cada fabricant per a distribuïdor (o majorista) de productes alimentaris de marca "pròpia" que treballa amb els esmentats distribuïdors (i majoristes), es veu afectada per les auditories d'International Food Standards.

 
 

Tesco Nurture

Referencial creat per la cadena de distribució britànica Tesco amb l'objectiu de garantir que els productes frescos ofertats provenen de productors que adoptin bones pràctiques agrícoles (BPA).

 
 

APPCC

Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític és un sistema preventiu que garanteix la seguretat dels aliments.

 

 

BRC

Normativa establerta per l'Associació de Detallistes Britànics  que uneix les associacions comercials principals al Regne Unit.

 

 

FAMI QS

L'Associació Europea de Fabricants de Piensos ha publicat un codi, que pot ser certificat: FAMI-QS, destinat específicament als ingredients d'especialitat i alimentació.

 
 

ISO 22000

Estàndard dels requisits del Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària amb la incorporació  de les Bones Pràctiques de Fabricació i el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics. 

 

Globalgap

Normativa internacional sobre les bones pràctiques agrícoles, ramaderes i d'aquicultura (GAP). A través de la marca GlobalGAP s'agrupen un conjunt de protocols de bones pràctiques gestionades per Food Plus GmbH.

 

GMP +

El principi bàsic del sistema GMP + és l'assegurament de la innocuïtat alimentària des de tots els enllaços de la cadena alimentària. És un requisit primordial a nivell comercial a tot el món per evitar incidents greus en el sector.

 


Demani’ns pressupost

Nom fiscal de l'empresa
Localitat
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Telèfon
Indiqueu el servei del vostre interès
Indiqueu el servei
Nombre de centres de treball
Abast de l'empresa
Fabricació pròpia No
Els productes implicats tenen riscos alimentaris associats No
Els productes implicats van destinats directament al consumidor final No
L'empresa disposa d'un departament de seguretat alimentària No
L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com


Accepto la Política de Privacitat

Han confiat amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar