Prevenció de riscos laborals

Prevenció Laboral i Assistència Sanitària

 

Serveis integrals de Prevenció Laboral i Assistència Sanitària per a les empreses i els treballadors. Som la delegació de SPASS a la província de Lleida.
Reflectim la seguretat i confiança en el treball que ha desenvolupat des de l’any 2000. Ha aconseguit forjar un conjunt d’empreses i professionals dels sectors de la prevenció de Riscos Laborals, l’assistència sanitària de les empreses i els treballadors, la formació continuada i la gestió tècnica dels diferents àmbits empresarials.

 


Prevenció laboral

Medicina del treball

Serveis

Formació PRL


Demani'ns pressupost

 

Nom fiscal de l'empresa
Localitat
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Telèfon
CIF/NIF
Activitat de l'empresa
Nombre de treballadors R.G.
Nombre de centres de treball
Disposeu de dades sensibles caràcter personal No
L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com


Han confiat amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar