Prevención de riesgos laborales

Prevención Laboral y Asistencia Sanitaria

 

Servicios integrales de Prevención Laboral y Asistencia Sanitaria para las empresas y los trabajadores. Somos la delegación de SPASS en la provincia de Lleida.
Reflejamos la seguridad y confianza en el trabajo que ha desarrollado desde el año 2000. Ha conseguido forjar un conjunto de empresas y profesionales de los sectores de la prevención de riesgos laborales, la asistencia sanitaria de las empresas y los trabajadores, la formación continuada y la gestión técnica de los diferentes ámbitos empresariales.

 


Prevención laboral

Medicina laboral

Servicios

Formación PRL


Pídanos presupuesto

 

Nom fiscal de l'empresa
Localitat
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Telèfon
CIF/NIF
Activitat de l'empresa
Nombre de treballadors R.G.
Nombre de centres de treball
Disposeu de dades sensibles caràcter personal No
L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com


Han confiado en nosotros

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar