Adaptació al nou Reglament General de Protecció de Dades
14 setembre, 2018
0

1.- Anàlisis de les dades de les dades de  caràcter personal. Cal fer una anàlisi de la tipologia de dades de caràcter personal: clients, proveïdors, contactes, treballadors, videovigilància, etc.

 

2.- Contractes amb encarregats de tractament.  En segon lloc cal veure a quines altres empreses es cedeixen les dades de caràcter personal (el cas més típic es el de les gestories). Cal relacionar-les i elaborar els contractes.

 

3.- Usuaris, confidencialitat  i autoritzacions de tractament de dades personals. S’han de relacionar els usuaris (treballadors) de l’empresa que tracten dades de  caràcter personal, indicant el seu perfil i especificant els tipus de dades que tracten o manipulen. A partir d’aquesta relació cal elaborar els documents de confidencialitat que han de signar tots ells. També cal valorar les autoritzacions per a la sortida de l’empresa de documentació per diferents  mitjans.

 

4.-  Anàlisi de riscos. S’han d’analitzar les possibles amenaces i vulnerabilitats de la nostra empresa pel que fa la preservació, seguretat i inviolabilitat de les dades de caràcter personal de les que la nostra empresa es responsable. Això inclou:

– Anàlisi d’amenaces i vulnerabilitats de:

– l’espai físic : magatzems, oficines, documents en papers,  etc.

– connexions d’internet, tant dins com des de fora de l’empresa

– Allotjaments d’internet, correu electrònic, etc.

– còpies de seguretat: en discs durs externs, núvol, etc.

– anàlisis d’equips informàtics: antivirus, tallafocs, xarxes locals, CPU’s

– etc.

 

5.- Mesures de seguretat. En cinquè lloc, a partir de les dades de l’anàlisi de riscos, cal definir les mesures de seguretat que ha implantat o ha d’implantar l’empresa.

 

6.-  Els drets dels usuaris i el deure d’informar.  S’hauran de redactar totes les clàusules informatives necessàries per incloure, si cal, a : factures, pressupostos, emails, pàgines web, contactes web, newsletters, etc.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

Aceptar

L'actualitat al teu correu!

Afegeix-me a la llista de la newsletter:

 

L'informem que les dades personals que ens proporciona estan protegides d'acord amb la legislació vigent en protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Abac Data Consulting SL, amb CIF: B25840356 i tractarà les seves dades per tal de realitzar la seva gestió comercial. Les dades proporcionades es conservaran durant cinc anys. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l'accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir, indicant les seves dades pesonals, a Abac Data Consulting SL mitjançant el correu electrònic info@abacconsultoria.com

Politica de Privacitat

Accepto la política de Privacitat

El teu correu electrònic: